Vegansk Vildtsauce med Rødvin

2019-07-31

Vildt inspireret sauce, med respekt for den vilde natur - Nyd den med en lækker plantebøf, eller som lækkert tilbehør til dine pommes frites, en Fredag aften.

Ingredienser:

Til ca. 2 personer.

  • 2,5 dl. god rødvin (Jeg brugte 'La Chateau Pirouette 2012' fra Bordeaux, kan købes på nettet for ca. 130 kr. Anden vin kan sagtens bruges, dog skal der smages til, i forhold til syre og sødme)
  • 1 Plantefløde (Jeg brugte den fra Naturli')
  • 1 tsk. Ribsgele (Tjek at der ikke er gelatine i) 
  • 1 Løg.
  • 1 Fed hvidløg.
  • 1 tsk. Tomatpure.
  • 1/2 tsk. Sojasauce.
  • 1 tsk. Salt.
  • 1/2 tsk. Peber.
  • 1 tsk. Sukker.
  • 2 spsk. Raps- eller solsikkeolie til stegning.

Fremgangsmåde:

  1. Start med at hakke løget og hvidløget meget fint.
  2. Svits løget og hvidløget i en tykbundet gryde med olie, uden låg, indtil det er brunt. (Det gør ikke noget hvis det bliver en smule sort i kanten)
  3. Tilsæt tomatpure, sojasauce, ribsgele, salt, peber og sukker.
  4. Tilsæt derefter straks rødvinen og rør godt rundt.
  5. Lad det koge uden låg i 10 minutter på middel varme, rør jævnligt i saucen.
  6. Tilsæt plantefløden og lad saucen koge op under omrøring. 
  7. Så snart saucen bobler igen, er den klar til servering.

Velbekomme. 


Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang