Kidneybønnesalat vendt i syrlig vinaigrette
2019-03-04
Hurtig, nem og perfekt som det syrlige indspark til hovedretten. Prøv denne friske kidneybønnesalat med tomater og løg vendt i en lækker syrlig vinaigrette fyldt med smag og fylde. Lad de syltede agurker blive i køleskabet og prøv noget nyt tilbehør, til din aftensmad.
Ingredienser:
Til ca. 4 portioner.
- 2 Spsk. Lagereddike.
- 1 Spsk. Rapsolie eller solsikkeolie.
- 1/2 Tsk. Alm stærk sennep.
- 1/2 Tsk. Sukker.
- 1/2 Tsk. Salt.
- Peber efter smag.
- 1 Lille løg.
- 1 Tomat
- 1 Dåse kidneybønner.
Fremgangsmåde:
- Bland; lagereddike, rapsolie, sennep, sukker, salt, og peber, i en skål.
- Skær løget midt over og skær det i tynde små skiver.
- Skær tomaten ud i små stykker, på ca. 1 x 1 cm.
- Hæld væden fra dåsen med kidneybønner, vask eventuelt bønnerne så lagen ikke kommer med.
- Bland det hele sammen i skålen og læg det på køl, indtil det skal serveres.
Velbekomme.