Chokolade Smørepålæg

2020-02-29

Blødt og lækkert chokolade smørepålæg, der smager fantastisk og intenst af mørk chokolade. 

Opskriften kunne ikke være nemmere og den tager kun 5 minutter at lave.

Brug chokoladecremen på brødet, i en pandekage, eller i en lækker dessert. 

— Ingredienser —

Til ca. 180 gram færdig chokolade smørepålæg

100 gr. Mørk chokolade
60 gr. Mandelmælk (0,6 dl.)
2 tsk. Hvidt sukker

— Fremgangsmåde —

  1. Hæld 60 gr. Mandelmælk / Mandeldrik i en lille gryde og tilsæt 2 tsk. Hvidt sukker.
  2. Opvarm grydens indhold op, under middel varme. 
  3. Når Mandelmælken begynder at koge lidt, så slukkes der for varmen og gryden tages af blusset. 
  4. Tilsæt 100 gr. Mørk chokolade i små stykker, i den varme mandelmælk og rør rundt til det er smeltet.
  5. Hæld Chokolade smørepålægget ned i et lille glas og sæt et låg på. Stil derefter på køl. 

Når den er helt kold, kan du smøre chokoladen ud på et stykke brød. Velbekomme. 

Chokolade smørepålægget skal opbevares på køl og kan holde sig i ca. 3 dage.


Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang